Boka bord

Veckans lunchmeny

Gruppbokning

Tel: 08-756 32 20 
info@restaurangpont.se


Måndag - Fredag 11:00 - 22:00
Lördag 12:00 - 22:00
Söndag 11:30 - 21:30

Lunch vardagar 11:00 - 14:00

Middag/A la Carte:

Måndag - Fredag 15:00-22:00
Lördagar 12:00 - 22:00
Söndagar 17:00 - 22:00

Brunchbuffe Söndagar 11:30 - 16:00


Restaurang Pont - Hägernäs Strand, Catalinatorget 19, 183 68 Täby.

Navigera hit med Google

 

Ladda ned PONTS A LA CARTE

APTITRETARE / SNACKS

MARINERADE OLIVER  69
VITLÖKSBRÖD 55
BLANDADE NÖTTER 65

FÖRRÄTT/STARTER

FRANSK RÅBIFF HALV 195 / HEL 289
KAPRIS, RÖDLÖK, PEPPARROT & ÄGGULA. HEL MED POMMES.
Steak Tartar with capers, red onion, horseradish, egg yolk.
Big version comes with french fries.

TOAST SKAGEN  HALV 195 / HEL 295
LÖJROM, CITRON & DILL
Mix of prawns, majonnaise, lemon, dill served with a toasted bread

CARPACCIO 215
TUNNT SKIVAD OXFILÉ, BAKADE COCTAILTOMATER, PICKLADE SVAMPAR, TRYFFELKRÄM & SOTAD CITRON
Thin sliced fillet of beef, baked cherry tomatoes, pickled mushrooms, truffle cream & chared lemon

JORDÄRTSKOCK SOPPA HALV 149 / HEL 219
EN MILD & KRÄMIG SOPPA
A creamy soup of jerusalem artichoke

 

VARMRÄTT / MAIN COURSE

FISH AND CHIPS  279
FÄRSK TORSKFILÉ MED PICKLADE GRÖNSAKER & REMOULADSÅS
Fresh cod fillet with pickled vegetables & remoulade sauce

FISK & SKALDJURSGRYTA  289
LAX, TORSK,  BLÅMUSSLOR, SCAMPI, RÄKOR & KRUTONGER
Fish & shellfish stew with croutons.

PONTS BURGARE  225
MED OST & BACON. SERVERAS MED POMMES & CHILI AIOLI
Burger with bacon & cheese, french fries & aioli

MOULES FRITES  269
BLÅMUSSLOR, VITLÖK, VITT VIN, GRÄDDE, POMMES, CHILIAIOLI
Mussels, garlic, white wine, cream, fries, chiliaioli

BIFF RYDBERG 375
TÄRNAD OXFILÉ,  POTATIS & SAUTERAD LÖK. SERVERAS MED PEPPAROTSKRÄM, RÖDVINSÅS & ÄGGULA
Cubed fillet of beef, potatoes & sauted onions

TORTELLONI PASTA 215
FYLLD M. RICOTTA, TRYFFEL & KARL-JOHAN I KRÄMIG SÅS
Tortelloni filled with ricotta cheese, truffle & mushroom in creamy sauce

RIMMAD LAX  285
DILLSTUVAD POTATIS, SPARRIS & CITRON
Cured salmon, dill stewed potatoes, asparagus & lemon

OXFILÉPASTA 265
PURJOLÖK & PORTABELLO I KRÄMIG TRYFFELSÅS
Pasta with beef fillet, leeks & portabello mushroom in creamy truffle sauce

SKALDJURSPASTA 255
LINGUINI M. BLÅMUSSLOR, RÄKOR & SCAMPI I TOMATSÅS
Linguini pasta with shellfish in tomatoe sauce

VECKANS VEGETARISKA  195
New vegetarian dish every week

SALLADER / SALADS

CEASAR SALLAD  215
MED KYCKLING, BACON, KRUTONGER & PARMESAN

RÄKSALLAD  245
MED AVOKADO, ÄGG & CHILIAIOLI

DESSERT


PANNACOTTA  98
DRÖMSMULOR & BÄR
COLA & CHOKLADPAJ  105
VISPAD GRÄDDE
GLASS ROULETTE 109
3 olika spännande smaker
VANILJGLASS  79
BELGISK CHOCKLADGLASS  89
DAGENS SORBET  89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL  55
KANDERADE NÖTTER, HAVSSALT
KTC KAFFE, TRYFFEL, COGNAC165