Boka bord

Veckans lunchmeny

Gruppbokning

Tel: 08-756 32 20 
info@restaurangpont.se


ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag
Lunch 11.00 – 14.00
Förövrigt öppet vid bokade Julbord
Lediga sittningar >>>

Mer info om dec - jan>>>

Avvikande öppettider


Restaurang Pont - Hägernäs Strand, Catalinatorget 19, 183 68 Täby.

Navigera hit med Google

FÖRRÄTT/STARTER

CHARKUTERI BRICKA 245
BLANDAD CHARK, OST, OLIVER & WHISKEY HONUNG
Charcuterie tray, cheese, olives & whiskey honey

LÖJROMSTOAST  289
SMÖRSTEKT BRÖD, CREME FRAICHE, RÖDLÖK & CITRON
Toasted bread with whitefish roe, creme fraiche, red onion & lemon

FRANSK RÅBIFF HALV 195 / HEL 289
KAPRIS, RÖDLÖK, PEPPARROT & ÄGGULA. HEL MED POMMES.
Steak Tartar with capers, red onion, horseradish, egg yolk. 
Big version comes with french fries.

TOAST SKAGEN  HALV 195 / HEL 295
LÖJROM, CITRON & DILL
Mix of prawns, majonnaise, lemon, dill served with a toasted bread

HUVUDRÄTT / MAIN COURSE

FISK & SKALDJURSGRYTA  289
LAX, TORSK, BLÅMUSSLOR, SCAMPI, RÄKOR & KRUTONGER
 Fish & shellfish stew served with croutons

FISH AND CHIPS  279
FÄRSK TORSKFILÉ MED PICKLADE GRÖNSAKER & REMOULADSÅS
Fresh cod fillet with pickled vegetables & remoulade sauce

PONTS BURGARE  225
MED OST & BACON. SERVERAS MED POMMES & CHILI AIOLI
Burger with bacon & cheese, french fries & aioli

MOULES FRITES  269
BLÅMUSSLOR, VITLÖK, VITT VIN, GRÄDDE, POMMES, CHILIAIOLI
Mussels, garlic, white wine, cream, fries, chiliaioli

BIFF RYDBERG  349
ROSÉPEPPARSÅS & ROSTAD KLYFTPOTATIS
Fillet of Beef with creamy peppar sauce & roasted potatoe wedges

ANKA À L'ORANGE  319
POTATISKROKETTER, APELSINSÅS, HARICOTS VERTS
Potatoe Croquettes, orange sauce, haricots verts

HALSTRAD HÄLLEFLUNDRA  349
JORDÄRTSKOCKSPURÉ, BRYNT SMÖR, PICKLADE KANTARELLER
Artichoke and potatoe pure, browned butter & pickeld chantarelles

PANKOFRITERAD CHÈVRE  219
FRÄSTA PRIMÖRER, HONUNG & VALNÖTTER
Fried breaded Chevré cheese with vegetables, walnuts & honey

OXFILEPASTA  255
PURJOLÖK & PORTABELLO I KRÄMIG TRYFFELSÅS
Pasta with Beef fillet, Leeks & Portabello in creamy truffle sauce

VECKANS VEGETARISKA  195
New vegetarian dish every week


DESSERT

GLASS ROULETTE  98
3 OLIKA SMAKER, VINST VARJE GÅNG
CREME BRULEE  115
FRANSK MARÄNG 145
MASCARPONEKRÄM & MARINERADE BÄR
VANILJGLASS  79
BELGISK CHOCKLADGLASS  89
DAGENS SORBET  89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL  55
CANDERADE NÖTTER, HAVSSALT, BÄR
KTC KAFFE, TRYFFEL, COGNAC 165